Werkplaats

Werkplaats voor cultureel ondernemerschap
Jonge Meesters Wilp heeft hart voor jonge talenten. Een loopbaan in de klassieke muziek is niet eenvoudig om te starten. Daarom bieden wij een zorgvuldig geselecteerde groep jonge musici naast een podium, een coaching-programma aan. Dit noemen wij onze Werkplaats. Deze talenten ontvangen 3 dagdelen professionele coaching in hun persoonlijke ontwikkeling om zo een fundament te leggen onder hun bedrijfsplan als cultureel ondernemer.
Na dit programma zullen de deelnemers zich bewust zijn van het nut en de noodzaak om het plan verder vorm te geven.

Foto: Jan Cramer (JMW), Peter Uijterwaal (GITP), Lidy Klein Holkenborg (JMW), Guido Cramer (Fanminds)

GITP
Ter ondersteuning van de werkplaats krijgen we de hulp van het GITP uit Nijmegen, een grote landelijke organisatie op het gebied van persoonlijke en groepsontwikkeling. Met deze professionele ondersteuning zijn wij bijzonder blij. Dit past ook in ons streven om een kwaliteitsverbetering te realiseren.

“Inzicht bieden in talenten, ontwikkeling mogelijk maken van mensen en organisaties en het maatschappelijk engagement zit in de genen van GITP. Het resultaat is dat mensen sterker, bevlogen en geïnspireerd zijn en organisaties renderend, relevant en effectief. Die visie en dat maatschappelijk ondernemerschap ziet GITP bij uitstek terug bij de Jonge Meesters Wilp: het stimuleren, ondersteunen en presenteren van jong talent. Reden genoeg voor GITP om dit culturele initiatief te ondersteunen.
Want in persoonlijke ontwikkeling zit muziek.


Workshop PR & Marketing

Workshop presentatietechnieken

Ervaringen van vakgenoten
Karin Strobos en Thomas Beijer zullen als rolmodellen de eerste sessie verzorgen in de werkplaats. Dat zal gebeuren in de ochtend van zondag 19 november voorafgaand aan hun optreden ’s middags om 15.00 uur. De andere werkplaatsdagen vinden plaats op zaterdag 3 februari en 10 maart in de Dorpskerk in Wilp.

Projectpartners
In het seizoen 2017-2018 werkt Jonge Meesters Wilp samen met het Prinses Christina ConcoursArtEZ Klassiek en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Deze projectpartners staan borg voor een interessante concertserie. Zij selecteren in hun eigen kweekvijvers – samen met JMW – kandidaten voor de concertserie en daarmee ook voor het Werkplaats-programma.

Contact

Coaching

Wij coachen een geselecteerde groep talenten in cultureel ondernemerschap.

Op de werkvloer

Workshop met Remy van Kesteren

Tussen de lessen door

Presentatietechnieken

PR & Marketing

Met Lotte Pen