Vrienden van Jonge Meesters Wilp

Met ingang van het volgend seizoen introduceren wij een voor Wilp nieuwe vorm van ondersteuning: de Vrienden van Jonge Meesters Wilp.

De concerten van Jonge Meesters Wilp zijn alleen mogelijk als we naast subsidies en sponsoren ook een groep dichtbijstaande ambassadeurs hebben, die onze concerten willen ondersteunen.

Voor minimaal € 22 per seizoen helpt u ons om mooie en inspirerende programma’s te blijven samenstellen.

Als dank reserveren wij voor u elk concert twee plaatsen in de dorpskerk. U hoeft dan niet heel vroeg aanwezig te zijn.

Ja, ik word vriend!

Intake

Jonge Meesters Wilp is blij met elke bijdrage van bedrijven en andere sympathisanten.

Momenteel worden ondersteund door het Janice Walker Fonds. Een van de kerndoelen van deze stichting is het ondersteunen van culturele activiteiten – waarbij muziek en educatie centraal staan – voor jeugdige amateurs in Apeldoorn of directe omgeving. Kijk voor meer informatie op jwfonds.nl.

Een andere begunstiger is IJsseltulp. Zij ondersteunen ons al jaren in natura met prachtige tulpen en pioenrozen voor de musici.

Ben je net als wij, onze partners en deelnemers enthousiast over Jonge Meesters Wilp? Vind jij ook dat jong talent in de klassieke muziek gesteund moet worden? Bespreek met ons de mogelijkheden om ons project (financieel) te ondersteunen. Wij komen graag in contact!