Dorpskerk Wilp

De concerten van Jonge Meesters Wilp vinden plaats in de Dorpskerk Wilp. Dit bijzondere kerkje, door musici en publiek geprezen om zijn mooie akoestiek,  heeft vanaf de dijk een prachtig uitzicht op de uiterwaarden van de IJssel. De Stichting Behoud Dorpskerk Wilp (2013) ontwikkelde het tot een gerenommeerd, goed geoutilleerd en financieel gezond cultuurpodium met culturele ANBI-status. Maandelijks vinden er evenementen plaats, variërend van concerten tot workshops en lezingen die vele bezoekers trekken vanuit de Stedendriehoek, en daarbuiten. Daarnaast is de kerk – met een zeer rijke historie – een aantrekkelijke plek om te trouwen, een feest te geven en om zakelijke bijeenkomsten te houden.

De dorpskerk heeft uitstekende en moderne faciliteiten. Er is een flexibel podium, een goede geluidsinstallatie, een vleugel, een buffet, een werkruimte voor catering, royaal sanitair, een garderobe faciliteit, een kleedruimte en WIFI. Bovendien is er een ruime gratis parkeermogelijkheid. Dorpskerk Wilp onderscheidt zich met maatwerk.

De inkomsten die de Stichting Behoud Dorpskerk Wilp genereert met verhuur zijn bestemd voor de instandhouding van het eeuwenoude monument.

Meer informatie: www.dorpskerkwilp.nl

JMW

Romaanse zaal

Gotiek

Het Orgel

Kerkje op de dijk