Terug

Maxime Snaterse bij JMW

[24 oktober2017]

Maxime Snaterse vervangt Jasmijn Oude Grotebevelsborg

Door omstandigheden is Jasmijn Oude Grotebevelsborg helaas genoodzaakt haar concert bij Jonge Meesters Wilp af te zeggen. Het is jammer dat zijn niet kan optreden en kan deelnemen aan de Werkplaats voor Cultureel Ondernemerschap.

Via het Prinses Christina Concours hebben wij een gelijkwaardige vervanger gevonden in pianiste Maxime Snaterse. Wij reuzeblij dat Maxime deelneemt aan Jonge Meesters Wilp.

Maxime is 21 jaar en speelt vanaf haar 9e piano. Ze komt uit Almelo en studeert piano bij het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Zij was prijswinnaar van twee Prinses Christina Concoursen, het Steinway Pianoconcours en manifesteerde zich op een aantal andere pianoconcoursen. Maxime speelt in diverse ensembles en tevens solo. Naast haar pianostudie studeert Maxime aan de Universiteit Twente. Maxime is ambitieus en streeft naar perfectie. Zij vindt haar passie in de muziek en haar droom is zich tot professioneel musicus te ontwikkelen en daar veel plezier aan te beleven. Zij kijkt uit naar het samenspelen met Dirk Overbeek en is heel nieuwsgierig naar de Werkplaats voor Cultureel Ondernemerschap.

Kaarten: Maxime Snaterse (piano) met Dirk Overbeek (accordeon) op 18 februari 2018 bij Jonge Meesters Wilp.