Terug

Stefan Groothuis: ‘Vallen en opstaan’

[4 maart 2018]

Stefan Groothuis, Olympisch schaatskampioen 2014 deelt ervaringen bij Werkplaats Cultureel Ondernemerschap van Jonge Meesters Wilp.

Op zaterdag 10 maart a.s. is de tweede bijeenkomst van de Werkplaats. In deze Werkplaats speelt Stefan een belangrijke rol. Stefan heeft letterlijk met vallen en opstaan de schaatstop bereikt. Zijn ervaringen, valkuilen, leermomenten zijn van grote waarde voor de deelnemende jonge musici. Ook zij willen de top bereiken op hun terrein. Deelnemers aan de Werkplaats zijn zeven jonge talentvolle klassiek geschoolde musici die dit seizoen optreden voor Jonge Meesters Wilp. Naast hun optreden krijgen de musici de gelegenheid aan zich zelf en hun toekomst te werken onder leiding van professionals. Eerder waren rolmodellen de internationaal bekende mezzosopraan Karin Strobos en de veelzijdige pianist, componist en schrijver Thomas Beijer.

De Werkplaats staat onder leiding van Peter Uijterwaal van GITP, een gerenommeerde organisatie op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling van talent.

De laatste Werkplaats bijeenkomst is op zaterdag 31 maart. Dan krijgen de deelnemers de mogelijkheid te werken aan hoe bereik, boei en bind ik mijn publiek. Hieraan zullen medewerking geven een directeur van festivals voor klassieke muziek en een Marketing en PR professional.