Over Ons

ONZE BEDOELING

Jonge Meesters Wilp heeft hart voor jonge getalenteerde mensen in de klassieke muziek in het oosten van het land. We laten graag een breed publiek met hen kennis maken. Elk seizoen bieden wij daarom een serie van 4-5 verrassende zondagmiddagconcerten. De musici doen podiumervaring op.

En: Jonge Meesters onderscheidt zich door een uniek aanbod aan de musici. Een loopbaan in de klassieke muziek is niet eenvoudig om te starten. Daarom  bieden wij de concertmusici een coaching-programma aan. In de Werkplaats Jonge Meesters Wilp krijgen zij tenminste 3 dagdelen professionele hulp bij hun persoonlijke ontwikkeling als cultureel ondernemer.

ONZE PLEK: DORPSKERK WILP

Jonge Meesters Wilp (JMW) huurt de Dorpskerk van Wilp als podium. Een prachtplek op de dijk aan de IJsseluiterwaarden. Goed aan te rijden via A50, A1 en wegennet Stedendriehoek. Ruime mogelijkheid gratis parkeren. Gastvrij.  Goede publieksfaciliteiten. Sfeervolle ontvangstruimte. Intieme concertzaal met 200 stoelen. Professionele podiumfaciliteiten. Flexibele opstelling podium. Eigen vleugel Yamaha C3.

ONZE ORGANISATIE

Het organiserende team van Jonge Meesters Wilp bestaat uit de initiatiefnemers Jan Cramer en Lidy Klein Holkenborg. De vrijwilligersorganisatie heeft een goede reputatie in de regio en staat bekend om zijn professionele omgang met partners en musici.

ONZE VERENIGING

Jonge Meesters Wilp is een kleine vrijwilligersorganisatie met een maatschappelijk cultureel oogmerk en is als Nederlandse vereniging met beperkte rechtsbevoegdheid gevestigd op de Oyseweg 6, 7384CD in Wilp en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71780343.  Bankrekening: NL55 RABO 0330 2859 94

ONZE PRIVACYVERKLARING

Jonge Meesters Wilp is verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens. In de privacyverklaring wordt uitgelegd  welke gegevens worden vastgelegd, waarom deze worden verzameld en wat ermee gedaan wordt.