Programma seizoen 2021 – 2022

De data van seizoen 2021 – 2022:

28 november 2021   Melle de Vries, cello en Satomi Chihara, piano
27 maart 2022          Shane van Neerden, piano
24 april 2022            Vieve Brass, koperkwintet

12 juni 2022               Norea Quirijnen, altviool, Joshua Galasse, viool, en Jorrick Simmes, piano

 

Melle de Vries speelde tijdens de Cello Biënnale Amsterdam 2020, waar hij de tweede prijs won op het Nationaal Cello Concours. Hij wordt op de piano begeleid door Satomi Chihara.

 

Pianist Shane van Neerden, Amerikaan van geboorte met Nederlandse roots, studeert aan het Conservatorium van Amsterdam.

 

Koperkwintet Vieve Brass bestaat uit Koen Ross (trompet), Sanne Kers (trompet), Marinka Kluiver (hoorn), Jasper Tuik (tuba) en Jeroen Ardesch (trombone).

 

Norea Quirijnen won in 2021 de publieksprijs op het Prinses Christina Concours. Joshua Galasse heeft dit jaar de derde prijs op het Prinses Christina Concours gewonnen en in april was hij bij Podium Witteman te beluisteren als ‘Paul’s jonge held’. Jorrick Simmes heeft prijzen gewonnen bij verschillende edities van het Inter Provinciaal Muziek Concours en het Prinses Christina Concours.

 

De concerten beginnen om 15 uur. De deuren van de Dorpskerk gaan open om 14.30 uur.

De toegang per concert is € 17,50 inclusief consumptie. U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar info@jongemeesterswilp.nl.

 

Het concert van Charlotte Spruit is vanwege studieverplichtingen in Londen en corona helaas komen te vervallen. In overleg met haar bekijken we wat de mogelijkheden zijn in een volgend seizoen.