Terug

Odayin Trio


Warning: Use of undefined constant item - assumed 'item' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/jongemeesterswilp.nl/public_html/wp-content/themes/jongemeesters/includes/xml-importer.php on line 14

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/customer/www/jongemeesterswilp.nl/public_html/wp-content/themes/jongemeesters/includes/xml-importer.php on line 20
Reserveer

Werkt de link om te reserveren niet? Klik dan hier

17.03.18

15.00 uur

16,00

Hanke Scheffer-piano Hrayr Ter-Sargsyan-viool en Noam Staal-cello leerden elkaar kennen op het conservatorium van Zwolle in 2015 en spelen sindsdien samen.
Hanke zocht voor haar examen bij ArtEZ een violist en cellist om een werk voor een pianotrio uit te voeren. Zo is het Odayin Trio geboren. Odayin is ‘lucht’ in het Armeens. Sinds de oprichting hebben zij al vele concerten gegeven door heel Nederland.
Het Odayin Trio won de publieksprijs en de tweede prijs bij het ArtEZ kamermuziekconcours dat in juli 2016 werd gehouden. Hrayr heeft een Jaap Bolink viool ( 1996/1997) en een Albert Nürnberger strijkstok in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Programma

  1. W.A. Mozart: Pianotrio in C, KV 548
  2. B. Smetana: Pianotrio in g, opus 15
  3. F. Martin: Trio sur des mélodies populaires irlandaises

 

Reserveer

Werkt de link om te reserveren niet? Klik dan hier